#

Sensadoor binnendeuren

Sensadoor staat voor

  • Naadloze binnendeuren

  • Gepatenteerde omkasting

  • 3D regelbare verdoken scharnieren en magneetsluiting

  • Vrije deurgreep, betaalbaar

Wilt u meer weten over de SensaDoor, of deze direct bestellen? Lees verder, of neem direct contact met ons op.
Wij vertellen u er graag meer over.

#

Waarom kiezen voor Sensadoor?

 

sensa-doorNaadloze binnendeuren plaatsen

Werk uw deuren naadloos weg in uw wand, met de gepatenteerde SensaDoor® omkasting. U kunt uw binnendeuren naadloos met de muur verweven, waardoor deze daar prachtig in opgaan. Wij produceren onze omkastingen gewoon in België, waardoor ze bovendien snel leverbaar en van een uitstekende kwaliteit zijn. Komen we de deur bij u plaatsen? Dan vertellen we u graag meer over de mogelijkheden en helpen we u graag op weg.

Gepatenteerde omkasting

U maakt gebruik van onze gepatenteerde omkasting, waarmee u de binnendeuren naadloos weg kunt werken. U zorgt voor een tijdloos design, dat binnen ieder interieur past. U kunt het systeem op zowel trekkende als duwende deuren plaatsen, mits deze een deurdikte van 40mm hebben. Uiteraard voorzien we al onze deuren van een geluidsisolerende dichtingsrubber, waardoor u de deur bovendien goed kunt gebruiken om geluidsoverlast tegen te gaan. De innovatieve magneetsluiting zorgt ervoor dat u de deur eenvoudig kunt sluiten en dat deze vervolgens uitstekend dicht blijft. U kunt uw binnendeur op een prachtige manier afwerken, want dankzij het naadloze systeem valt de deur mooi weg in de rest van de wand en heeft u hier geen omkijken naar.

3D regelbare verdoken scharnieren en magneetsluiting

Verder krijgt u 3D regelbare en verdoken scharnieren bij ons naadloze systeem voor binnendeuren geleverd, waardoor u deze op een degelijke manier kunt bevestigen. Dit geheel zorgt voor een systeem van hoge kwaliteit, waar u de komende jaren optimaal plezier van heeft. Wilt u de deur schilderen? Geen probleem, wij hebben het MDF-kassement alvast voor u in de grondlak gezet en deze aan de onderzijde voorzien van een PVC strip. U heeft hierdoor geen last van vochtabsorptie aan de onderzijde van de omkasting.

Betaalbaar en vrije deurgreep

SensaDoor is een goedkope en daarmee interessante oplossing, om uw binnendeuren draadloos weg te werken. U kiest uiteraard uit ons uitgebreide deurklinken gamma, aangezien u daar de vrije keuze in heeft. Selecteer een exemplaar dat past bij de manier waarop u de rest van de woning heeft ingericht, of ga voor een opvallend model waar u vervolgens de juiste accessoires bij kunt zoeken.

 

Wilt u meer weten over de SensaDoor®, of deze direct bestellen?
Neem direct contact met ons op. Wij vertellen u er graag meer over.

 

Bekijk ook de Sensa Slide - Sensa Glass - Sensa Pivot 

Meer informatie? Contacteer ons


©2023

  Sensadoor

Site by Global Vision webdesign
#